GeoCeramica in-lite Ready

MBI en in-lite slaan de handen ineen.

Met GeoCeramica® van MBI kiest u voor kwalitatieve, onderhoudsvrije en eenvoudig aan te leggen keramische bestrating. Voeg daar geïntegreerde verlichting van in-lite aan toe en u kunt dag en nacht van uw tuin en sierbestrating genieten.

GeoCeramica® tegels zijn ook verkrijgbaar met voorgeboorde in-lite uitsparing, met andere woorden verkrijgbaar met voorgeboorde sparing voor in-lite LED grondspots. Zo voegt u voortaan zeer eenvoudig licht toe aan uw project. Wel zo makkelijk!

Bekijk hier de mogelijke uitsparingen, klik op de afbeelding en zie de mogelijkheden:

Geïntegreerde verlichting geeft een luxueuzere uitstraling dan normale grondspots. Wilde u altijd al zo’n prachtig en strak verlichtingspad? Hiermee heeft u hoge kwaliteit verlichting, altijd perfect in lijn! Ideaal voor particulieren, architecten en hoveniers!

Perfecte uitsparingen maken in keramiek is nog niet zo makkelijk als het lijkt. En dankzij dit nieuwe samenwerkingsverband van MBI met in-lite hoeft u niet langer te investeren in een boormachine met statief! Ook handig voor de doe-het-zelver!
 

In-lite maakt buiten bijzonder

In-lite ontwerpt en verkoopt al sinds 2001 toonaangevende LED laagspanningsverlichting voor in uw tuin. De oorsprong van in-lite ligt bij armaturen die verwerkt kunnen worden in sierbestrating van onder andere terrassen en opritten. De uitsparing kan in 2 diameters geleverd worden: Ø22mm en Ø60mm.
Bekijk de hele in-lite collectie op onze website KLIK HIER